Perfect online aanwezig

Op basis van de huisstijl ontwerp WoodCracker een goed bijpassende website. De uitstraling, de indeling en de mogelijkheden worden hierbij vooral bepaald door de uiteindelijke doelgroep. Een website is de basis van het online aanwezig zijn van de onderneming. En afhankelijk van de wensen kan dit uitgebreid worden met zaken als duidelijke emailadressen, een Facebook pagina, een Youtube kanaal, een Twitter account, aanvullende media zoals Instagram of een complete webshop.

In overleg met de klant wordt eerste het beeld bepaald en de gewenste of noodzakelijk mogelijkheden voor de online strategie. Deze gegevens bepalen in grote mate de benodigde complexiteit van de zaken op de achtergrond zoals; een content management systeem, een database, de dynamische content of een webshop? Een veelgehoorde wens van de klant is om zelf eenvoudig teksten en afbeeldingen te kunnen aanpassen. Het toepassen van standaard pakketten zoals WordPress maakt dit heel goed mogelijk.

WoodCraker geeft advies over de mogelijkheden en verzorgt het complete traject van ontwerp, bouw, test en onderhoud van de online aanwezigheid. Hieronder een overzicht van de door WoodCracker opgezette websites:

Artinex Geveladvies

Identico Bedrijfskleding

B2B Medicwear (+ webshop)

Fysiobus

Duinstreek Badminton

Middelbare Meiden

Kantoor Huppelschoten

Studio Sautille